Ønsker du å utvikle bedriften din videre?
Den 5.april 2022 vil det bli holdt et utviklingsarbeid for lokalmatprodusenter ved Radisson Blu Beitostølen Resort med oppstart kl. 09.00.
Målet for verkstedet er at virksomheten din skal få hjelp til å komme videre i utviklingsarbeidet. Lokalmatvirksomheter, forskermiljø og virkemiddelapparat skal løse utfordringene dine sammen.
På kurset vil du møte:
- Eksperter fra matforskningsinstituttet NOFIMA og forbruksforskningsinstituttet SIFO ved OsloMet.
- Rådgivere fra næringshager, Statsforvalteren i Innlandet, kompetansemeglere, Innovasjon Norge og Innlandet fylkeskommune
- Andre lokalmatprodusenter fra fjellregionen.
På utviklingsverkstedet vil du:
- Få hjelp til å definere utfordringer i egen virksomhet
- Arbeide sammen for å løse utfordringer
- Få bistand fra ulike aktører og avtale videre fremdrift
- Arbeide i nettverk med andre lokalmatprodusenter som kan ha tips til utviklinga di
På utviklingsverkstedet vil vi jobbe med fire tema som er presentert under. Du velger selv det temaet som er mest interessant for utviklinga av virksomheten din. Kryss av for ønsket tema i påmeldingsskjema:
- Tema 1: God emballering som bevarer produktene og bidrar til sal
- Tema 2: Produksjonsprosesser
- Tema 3: Produktutvikling
- Tema 4: Mathistorie
Utfyllende informasjon om dagen finner du her: Program utviklingsverksted for lokalmatprodusenter fra fjellregionen.
Påmelding:
Påmelding må skje innen 15.mars. Registrer påmelding og meld deg på ett av temaene her: https://forms.office.com/r/T8483cgwGX
Ta kontakt med tone@valdres-nhage.no om du har spørsmål om påmeldinga
Deltakeravgift: kr 350 pr person (inkl kaffemat og lunsj)