Ønsker du å utvikle bedriften din videre?
Den 5.april 2022 vil det bli holdt et utviklingsarbeid for lokalmatprodusenter ved Radisson Blu Beitostølen Resort med oppstart kl. 09.00.
Målet for verkstedet er at virksomheten din skal få hjelp til å komme videre i utviklingsarbeidet. Lokalmatvirksomheter, forskermiljø og virkemiddelapparat skal løse utfordringene dine sammen.

På kurset vil du møte:

På utviklingsverkstedet vil du:

På utviklingsverkstedet vil vi jobbe med fire tema som er presentert under. Du velger selv det temaet som er mest interessant for utviklinga av virksomheten din. Kryss av for ønsket tema i påmeldingsskjema:

  1. Tema 1: God emballering som bevarer produktene og bidrar til sal
  2. Tema 2: Produksjonsprosesser
  3. Tema 3: Produktutvikling
  4. Tema 4: Mathistorie

Utfyllende informasjon om dagen finner du her: Program utviklingsverksted for lokalmatprodusenter fra fjellregionen

Påmelding:

Påmelding må skje innen 15.mars. Registrer påmelding og meld deg på ett av temaene her: https://forms.office.com/r/T8483cgwGX

Ta kontakt med tone@valdres-nhage.no om du har spørsmål om påmeldinga

Deltakeravgift: kr 350 pr person (inkl kaffemat og lunsj)