Søk
Close this search box.

Spørreundersøkelse mot skogeiere

Tidsskriftet Norsk Skogbruk ønsker å gjøre en uavhengig undersøkelse blant norske skogeiere.

Svarene vil brukes i deres uavhengige og journalistiske arbeid. All informasjon vil kun bli brukt i denne sammenheng. Deltagere får automatisk tilgang til siste nummer av Norsk Skogbruk i gave som takk for tida som brukes til å svare på disse spørsmålene.

Deltagerne blir også med i trekningen av fine premier, – gratis abonnement av Norsk Skogbruk eller en fin ullgenser. Det er helt frivillig å delta i undersøkelsen.

Undersøkelsen er laget slik at den etterpå kan deles opp i distrikt/kommune slik at resultatene kan brukes lokaltUndersøkelsen er også kvalitetssikret av statistikere slik at svarene kan bli mest mulig representative.

Her finner du spørreundersøkelsen