Søk
Close this search box.

Møte om naturskadeordningen onsdag 30. august

Midt-Gudbrandsdal landbrukskontor og Nord-Fron landbrukskontor inviterer til åpent møte om naturskadeordningen onsdag 30. august kl 14.00 – 15.30. Sted: Møterom Hundorp på kommunehuset i Sør-Fron.  

Det er mange som har spørsmål om naturskadeerstatning etter ekstremværet «Hans» sine herjinger. Statens naturskadeordning gir erstatning for skader på objekter det ikke er mulig å forsikre gjennom en alminnelig privat forsikring. For skader over 50 000,- må det foreligge tilbud fra entreprenører ved søknad om dekning.

Fra landbruksdirektoratet deltar seniorrådgiver Bjørnar Ansnes. Ole Johan Kolseth, som har lang erfaring fra taksering av naturskader, vil på slutten av møtet dele kunnskap og erfaringer fra tidligere takstarbeid.

Det er også mulighet å delta via Teams via link under.

Velkommen!

Bli med fra datamaskinen, mobilappen eller romenheten

Klikk her for å bli med i møtet

Møte-ID: 364 539 026 549
Passord: JWWaKG

Last nedTeams | Join on the web