Søk
Close this search box.

Landbrukskonferanse på Rudi gard 4. november

Lørdag 4. november blir det landbrukskonferanse på Rudi gard. Målet med dagen er å skape en dag med faglig påfyll, inspirasjon og en sosial møteplass for alle i landbruksnæringa i Midt-Gudbrandsdalen.

Det jobbes nå med de siste detaljene i programmet, men av tema for dagen kan vi nevne god agronomi og klimatilpasning, med foredrag om bedre utnyttelse av gjødsel, presisjonslandbruk innen grovfôr, samt artsvalg og jordarbeiding ved endra klima. I tillegg vil økonomi og bondehelse være et tema, og her vil det være foredrag fra Sparebank1 Gudbrandsdal og ett innlegg om sammenhengen mellom dyrevelferd, dyrehelse og bondens økonomi. 

På toppen av det hele vil Marthe Bogstad, mjølkebonde fra Ullensaker, som på Dyrsku’n i år ble kåret til «Årets unge bonde 2023», holde innlegg!

Konferansen arrangeres av Midt-Gudbrandsdal landbrukskontor og landbrukskontoret i Nord-Fron, i samarbeid med Statsforvalteren og faglaga, og støttes med midler fra Statsforvalteren i Innlandet, Regionrådet for Midt-Gudbrandsdal og kommunene. Dette gjør at vi kan tilby gratis deltagelse.

Detaljert program og mer informasjon om påmelding kommer snart.