Søk
Close this search box.

Kurs – Norsk PEFC Skogstandard

Landbrukskontorene i Midt-Gudbrandsdalen arrangerer kurs i ny Norsk PEFC skogstandard på Vinstra mandag 19. februar 2024. Kurset er spesielt tilrettelagt for skogeiere og andre som ønsker ei innføring i Norsk PEFC Skogstandard og bærekraftig skogbruk i praksis.

For skogeiere som hogg og/eller administrerer drifter selv, krever tømmerkjøpere/gruppesertifikatholdere dokumentasjon på at dette kurset er fullført og bestått. Dette kurset gir godkjent kompetanse tilsvarende nettkurset i Norsk PEFC Skogstandard.

Mer informasjon om kurset finn du her: Norsk PEFC Skogstandard – kurs med instruktør • Skogkurs

Dato: Mandag 19. februar 2024

Tidspunkt: kl. 9.00-16.00

Sted: Vinstra, kommunehuset, 3 etg.

For påmelding send sms til Geir Johan Groven, tlf. 99 24 59 24 eller Jostein Tromsnes, tlf. 97 78 90 01. Førstemann til mølla!